A
NEMADOMFEL
m e s e z e n e k a r

bemutatja

RAJZFILMSLÁGEREK
című 2016-os mesekoncertjét
Műsor MEGRENDELÉSE:

+36-20-323-0641
kissbarna@nemadomfel.hu2016-ban újabb műsorral indul országos turnéra a NEMADOMFEL MESEKONCERT, melyben népi és modern hangszeres kísérettel csendülnek fel olyan régi és új klasszikus dallamok, mint a Micimacko, a Nagy Ho-ho-ho horgász, a PAFF, a bűvös sárkány, vagy a Miki Manó.


FOTÓ
(photo)FILM / VIDEÓ
(movie / video)


MESEKONCERT 2016 - RAJZFILMSLÁGEREK élő zenei kisérettel
Egy Magyarországon egyedülálló új produkciót ajánljunk! A kiváló tehetségű sérült énekesekre épülő NEMADOMFEL Együttes tagjaiból 2015-ben megalakult a NEMADOMFEL MESEZENEKAR, mely 2016-ban a legnagyobb rajzfilmslágereket csokorba foglaló műsorával Európai Turnéra indul! Az előadáson a legújabb animációs rajzfilmek slágerei mellett régi nagy klasszikusok is megszólalnak!N E M A D O M F E L m e s e z e n e k a r
A dalokat előadó szólóénekesek kivétel nélkül valamilyen sérültséggel élnek (látássérült, értelmileg akadályozott, mozgáskorlátozott előadók), akik számos alkalommal dolgoztak már együtt a hazai zenei élet legismertebb alakjaival. Néhány név a hosszú listából:
PRESSER GÁBOR, KISS TIBI (QUIMBY), RÚZSA MAGDI, CARAMEL, TÓTH VERA, LOVASI ANDRÁS, SZANDI, HOBÓ

A koncert után a gyermekeknek alkalmuk nyílik megismerkedni az előadókkal,
s beszélgetni a dalokról, valamint a sérültséggel való együtt létezésről.

VÁRJUK MEGKERESÉSÜKET!
+36-20-323-0641 . : . kissbarna@nemadomfel.hu
A NAGYSZÍNPAD.HU oldalt a NAGYSZÍNPAD KONCERTSZERVEZŐ IRODA működteti.
A NAGYSZÍNPAD.HU Csapat célja, hogy olyan hazai produkciók működését segítse, melyek szórakoztatóak, ám valós értéket közvetítenek.
KONCERT RENDELÉS ÉS INFORMÁCIÓ: +36-20-323-0641