NEVER GIVE UP
GOSPEL KÓRUS

-

Sérült énekesekre épülő
integrált gospel kórusMűsor MEGRENDELÉSE:

+36-20-323-0641
kissbarna@nemadomfel.huA NEVER GIVE UP GOSPEL kórus 2013-ban, NICK VUJICIC Magyarországi látogatásának tiszteletére jött létre sérült és nem sérült énekesek részvételével.


FOTÓ
(photo)FILM / VIDEÓ
(movie / video)


A NEVER GIVE UP GOSPEL KÓRUS EGY INTEGRÁLT CSAPAT...
A NEVER GIVE UP GOSPEL kórus egy olyan integrált együttes, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók. A Csapat rutinos zenészekkel, valamint professzionális hang- és fénytechnikával dolgozik, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen színpadon, sztárelőadók mellett is bátran megállja a helyét. Repertoárjukban saját szerzemények, s ismert klasszikus slágerek is megtalálhatók. Színvonalas zenéjükkel, elgondolkodtató dalszövegeikkel, őszinte lelkesedésükkel és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol emlékezetes élményt nyújtanak a Nagyérdeműnek.

Az értelmileg akadályozott embereknek van mondanivalója a világ számára, hiszen speciális helyzetükből adódóan, sajátosan látják a világ dolgait, de gyakran pont ez a rendhagyó látásmód ébresztheti rá az átlagembert arra, hogy melyek is az igazán értékes dolgok a Világban. A nehézségek idején a 'Nem adom fel!' lelkületre, a bátorításra minden embernek szüksége van, és nincs aki hitelesebben képviselhetné mindezt, mint a fogyatékos emberek. A színpadon teljes mértékben érvényesül a zeneileg valóban tehetséges tagok egyénisége. Ők konferálnak, önmagukat, a saját gondolataikat közvetítik őszintén, egyre nagyobb sikerrel.

„Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen.” - Hisszük, hogy ez a mondat valóban igaz mindenkire, legyen az fogyatékos ember, szegénységben élő, vagy éppen olyan, akinek mindene megvan.A NAGYSZÍNPAD.HU oldalt a NAGYSZÍNPAD KONCERTSZERVEZŐ IRODA működteti.
A NAGYSZÍNPAD.HU Csapat célja, hogy olyan hazai produkciók működését segítse, melyek szórakoztatóak, ám valós értéket közvetítenek.
KONCERT RENDELÉS ÉS INFORMÁCIÓ: +36-20-323-0641