KISS BARNA
és a

VILLON TRIÓ


Műsor MEGRENDELÉSE:

+36-20-323-0641


KISS BARNA legversesebb zenekara, mellyel Petőfi Sándor, Weöres Sándor és Francois Villon megzenésített verseit, valamint saját dalait adja elő


"Bebizonyítjuk, hogy a zenés verselés nem csupán értelmiségi nyafogás!"


A VILLON TRIÓ Kiss Barna klasszikus értelemben vett szerelemzenekara, melyben minden alkalommal kompromisszumok nélkül muzsikál kiváló tehetségű zenész barátaival. A VILLON TRIÓ egy olyan "rugalmas felállású" formáció, melybe korncertől-koncertre új és régi zenészek kapcsolódnak be.

FOTÓFILM / VIDEÓ
(movie / video)


KISS BARNA - z e n é s z , d a l s z e r z ő
PRESSER GÁBOR felkérésére KISS BARNA esténként a POPFESZTIVÁL40 színdarab gitárosaként dolgozik a Vígszínházban, ám hosszú út vezetett idáig. Első MAGYARORSZÁG-i és ERDÉLYI-i turnéjára 2003-ban indult Francois Villon balladáival. Faludy György az első perctől kezdve támogatásáról biztosította a zenés verselés Világában, mely egyben jelentett felelősséget és különleges erőt a folytatáshoz. A FALUDY-VILLON turné sikerein felbuzdulva SÁNDOR-SÁNDOR EST címen következtek Petőfi Sándor és Weöres Sándor versei, majd saját dalok. KISS BARNA szlogenje immár 14 éve változatlanul úgy hangzik, hogy "A zenés verselés nem csupán értelmiségi nyafogás", hiszen eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa: bárhol lehet verseket énekelni, ám legtermészetesebb az utcán, az egyszerű emberek társaságában.
Az évek során a hazai könnyűzenei élet számos elismert művésze csatlakozott KISS BARNA előadásaihoz, s közülük Makó Péterrel (CSÍK ZENEKAR), Ferenczi Györggyel (RACKA JAM), Kárpáti Dódival (QUIMBY), Varga Liviussal (QUIMBY), Török Ádámmal (MINI), Németh-Szabó Mariannal az új "Ilyen a Szerelem" című CD lemezén is együtt muzsikál.MAKÓ PÉTER (C s í k Z e n e k a r): "Élmény volt a felkészülés és a megvalósítás is..."
FERENCZI GYÖRGY (R a c k a J a m) : "Azért volt jó muzsikálni ezen a lemezen, mert imádom a kultúr-bluest..."
KÁRPÁTI DÓDI (Q u i m b y) : "Hagyományos folk-rock zenében ritkán veszek részt, ez azonban úgy tűnik kivétel..."


A NAGYSZÍNPAD.HU oldalt a NAGYSZÍNPAD KONCERTSZERVEZŐ IRODA működteti.
A NAGYSZÍNPAD.HU Csapat célja, hogy olyan hazai produkciók működését segítse, melyek szórakoztatóak, ám valós értéket közvetítenek.
KONCERT RENDELÉS ÉS INFORMÁCIÓ: +36-20-323-0641